TRIMSALON EN HONDEN ZELFWAS

Uw hond heeft op tijd nood aan een deugddoende was- en trimbeurt. Het zal niet alleen zijn vacht zacht en mooi houden, uw trouwe viervoeters zullen zich gewoon beter voelen met fris gewassen haren. U kan bij het hondenkapsalon van Kelly Deckers in Olen eveneens gebruik maken van de zelfwas.

Trimmen en scheren

U kan met alle honden terecht in het hondentrimsalon. Grote of kleine rassen, de honden krijgen een professionele en zachte knipbeurt met trimmen, scheren, knippen of plukken wanneer het nodig is. Bij Kelly Deckers zal uw hond zich meteen thuis voelen aangezien de zaak ook over een hondenschool beschikt.

Honden wassen

De baasjes van de honden kunnen eveneens een afspraak maken voor de zelfwas. De kostprijs om de hond te wassen, wordt gebaseerd op de gespendeerde tijd. Er zijn handdoeken beschikbaar zodat de eigenaar zijn hond nadien meteen kan drogen.

Shampoo

Om de vacht van uw hond te doen glanzen maakt u best gebruik van een kwaliteitsvolle shampoo. Deze producten zijn verkrijgbaar bij Kelly Deckers. Het gaat om zelf samengestelde shampoos voor verschillende soorten vachten. De kleine flesjes worden te koop aangeboden voor ongeveer 5 euro.

Contact

Regel vandaag nog een afspraak bij uw hondentrimsalon in Olen. Uw hond zal zich zalig voelen bij Kelly Deckers.