HONDENBEGELEIDING

Uw hond mag speels zijn en zich uitleven, maar u heeft uiteraard graag dat hij of zij goed naar u luistert. Daarom is een gerichte en diervriendelijke opleiding zeker geen overbodige luxe. Bij de hondenschool van Kelly Deckers genieten alle rassen van een aangename opleiding.

Vanaf puppy

Hoe jonger de hond is, hoe makkelijker het wordt om de hond de juiste manieren aan te leren. Daarom begint de hondenschool van Olen al met het opleren van puppy’s. Het gaat om privéopleidingen waarbij uw hond alle aandacht krijgt.

Problemen aanpakken

Met gerichte technieken en opleidingsvormen worden de problemen met de hond weggewerkt. U bent steeds welkom wanneer u problemen ondervindt bij de opleiding van uw viervoeter. Het is eveneens mogelijk om samen met de eigenaars van de hond te gaan wandelen onder begeleiding van de school.

Nette honden

Naast gehoorzamen is het eveneens aangeraden om uw honden natuurlijk goed te verzorgen. Zij verdienen dit voor honderd procent. Daarom beschikt Kelly Deckers ook over een hondentrimsalon. U kan er uw hond ook zelf wassen.

Contact

Bij Kelly Deckers in Olen vindt u alles voor een goede verzorging van uw honden. Maak zonder aarzelen een afspraak in het hondenkapsalon of bij de hondenschool.